Se*s je lek za mnoge bolesti a evo i za koje

Vođenje ljubavi ili sex osim što nas oslobađa depresivnog stanja, može da bude i lekovit. Donosimo vam deset razloga zašto je sex lekovit.

1. Se*ks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađa napetost žilama mozga.

2. Puno sek*sa može izbrisati začepljen nos. Se*ks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i prolecne alergije.

3. Vođenje ljubavi je tretman spektakularne lepote . Naučnici su otkrili da kad žena ima polni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji joj daje sjaj i mekoću kose i očiju.

4. Se*ks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi jača mišićni tonus ženskog i muškog tela. To je zabavnije od 20 plivačkih krugova u bazenu i ne trebaju posebne tenisice!

5. Vodite ljubav polako, nežno i opušteno, smanjujete šanse da obolite od dermatitisa, osipa i akni. Znoj proizveden čisti pore i čini kožu sjajnom.

6. Vođenje ljubavi može spaliti sve kalorije koje ste sakupili u prethodnoj romantičnoj večeri , koji je normalni sled događaja posle nje

7. Se*ks je Sveti lek za depresiju. Otpušta endorfin u krvi, stvarajući stanje euforije i ostavljajući žene i muškarce s osećajem da su jedinstveni.

8. Se*ks je za smirenje i smirujući mišićni opuštač najsigurniji na svetu. Milion je puta delotvorniji od Valiuma.

9. Što više sek*sa to bolje, jer polno aktivno telo otpušta više feromona. Ovaj prirodni miris žlezda našeg tela je neprimetan našem nosu, ali to je vrlo inspirativno za žene!

10. Poljubac svaki dan ,smanjuje vaš odlazak zubaru.Umetnost ljubljenja izaziva sline, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, sprečava oralne probleme, da ne spominjemo držanje daha uvek obnavlja kapacitet pluća.

vijesnik24.com

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com